SOCIAL MARKETING DASHBOARD

  Het real-time managen van een social campagne is lastig, arbeidsintensief en tijdrovend, met het nieuwe intelligente dashboard van Roundabout is dat  verleden tijd.  

AUDIENCE DISCOVERY TOOL

Roundabout heeft een unieke tool ontwikkeld om belangrijke, nieuwe, nog niet eerder ontdekte doelgroepen te vinden en te identificeren. Onze klanten en specialisten gebruiken deze tool al lange tijd om de juiste doelgroep te bepalen voor een campagne. We hebben besloten deze unieke tool als “marktonderzoek” instrument op de markt te brengen. Ontdek via social discovery wie er op social praten, over welke onderwerpen en trends binnen jouw industrie, merk of product. Allemaal inzichtelijk via een intelligent dashboard. Stop met het raden van doelgroepen binnen jouw branche, maar weet zeker waar mensen over praten en hoe deze doelgroepen er uitzien.

REAL TIME CAMPAIGN MANAGEMENT

snapchat-21-720x720.jpg

Eén van de mooiste dingen aan social media campagnes is het gegeven dat je deze vanaf het moment dat je campagne live staat bij kan sturen in real-time. Elke aanpassing die je maakt kan leiden tot een verbetering van het resultaat. Helaas kan de verkeerde beslissing ook leiden tot het tegenovergestelde effect.

Hier zit het specialisme van Roundabout wat over de jaren is ontwikkeld, met meer dan 200 klanten en duizenden campagnes. Optimaliseren is het toverwoord.

Er zijn 1,7 miljoen combinaties in een campagne om te optimaliseren, dit handmatig doen is onbegonnen werk.

Dit hebben we voor je geautomatiseerd in tips, alerts & notificaties. We vertellen je precies waar je volgende stap zit en waar je op moet letten in je campagne.

OPTIMALISEREN

Optimalisatie is beslissend en onze unieke technologie levert je de data, welke kan resulteren in perfect geoptimaliseerde campagnes .

 

Gedurende de looptijd van je campagne wordt deze gevolgd en geoptimaliseerd door onze unieke technologie.

 

Door onze intelligente technologie kunnen we alle verschillende ad-sets testen. We selecteren welke combinaties de beste CPC, CPM of bijvoorbeeld CPA (kosten per actie) opleveren. Alles wat het systeem doet is erop gericht om het maximale einddoel te behalen.

 

Al deze data die we verzamelen in je campagne gebeurt real-time, door de juiste alerts & notificaties in te stellen ben je op deze manier nooit te laat om je campagne bij te sturen, ook als dat in de avond of op zondagochtend gebeurt. 

become-social-media-influencer.gif

SOCIAL marketing dashboard