• William

WhatsApp werkt mogelijk binnenkort met hetzelfde telefoonnummer op meerdere apparaten

WhatsApp heeft een nieuwe stap gezet in de introductie van een van de langverwachte functies: de mogelijkheid om de chat app op meerdere apparaten te gebruiken.


Volgens een bericht van WABetaInfo heeft WhatsApp een verborgen functie in zijn Android-bèta geïntroduceerd waarmee je de app op vier apparaten met hetzelfde nummer kunt gebruiken.


Het rapport merkt op dat de chat app een menu heeft geïntroduceerd met de naam 'Gekoppelde apparaten' waarmee je apparaten kunt beheren en toevoegen die zijn gekoppeld aan je nummer dat is geregistreerd bij WhatsApp.


Deze functie is momenteel in ontwikkeling. Er is dus geen informatie over wanneer deze beschikbaar zal zijn voor gebruikers. WhatsApp heeft in het verleden op deze functie gewezen via de registratiemelding voor bètaversies.


Voorlopig kun je met WhatsApp de app op de desktop gebruiken via WhatsApp voor het web, maar je telefoon moet verbonden zijn met internet. Hopelijk kunt u met de nieuwe functie Gekoppelde apparaten de app op andere apparaten gebruiken wanneer uw telefoon leeg is of geen internetverbinding heeft.

7 views