• William

WhatsApp rolt nu de donkere modus uit voor webversie

Zoals gemeld door Android Police, rolt WhatsApp nu de donkere modus uit voor zijn webversie, nadat het in maart voor het eerst de donkere modus in de app had gelanceerd.WhatsApp heeft vorige week al via een blogpost aangekondigd dat de donkere modus er aan zat te komen, en nu zijn de eerste fasen van de uitrol daadwerkelijk aan de gang.


Volgens Android Police:


"Vorig jaar kregen we de eerste hints van een donkere modus in de Android-app, maar die rolde pas een paar maanden geleden uit voor alle gebruikers. Hopelijk duurt het niet zo lang voordat de donkere modus op het bureaublad opdagen voor iedereen. '


Volgens AP zal de donkere modus voor de webversie van WhatsApp de komende weken voor alle gebruikers beschikbaar zijn - dus als je het nu niet ziet, zul je dat snel doen.


De web app van Instagram en de mobiele app van Facebook zijn de enige binnen de Facebook familie van apps waar de donkere modus nog niet beschikbaar is, beide worden momenteel getest.7 views

ROUNDABOUT BV

Copyright 2020

* By signing up, you agree to our Terms of Use and to receive Wix emails & updates and acknowledge that you read our Privacy Policy. You also acknowledge that Wix uses cookies to give the best user experience.

Copyright 2019

Roundabout logo 2018.png