• William

Viral TikTok video toont meisjes die koffer met lichaamsdelen vinden na gebruik van Randonautic app

Een viral TikTok video toont twee tienermeisjes die een koffer met lichaamsdelen ontdekken op een strand in Seattle, en de politie zegt dat er menselijke resten zijn gevonden. De tieners gebruikten de Randonautica-app, die hen willekeurig naar de locatie stuurde.


De slachtoffers werden later geïdentificeerd als Jessica Lewis en haar vriend Austin Wenner. Van de moordenaar(s) is niet bekend. Het motief is dat ook niet.


In de TikTok-video zijn twee meisjes op het strand en ontdekken ze een zwarte koffer op de rotsen. Wanneer ze het openen, ontdekken ze een zwarte zak erin en onthullen dat het vreselijk ruikt.


Het bericht van TikTok-gebruiker "Ugh Henry" is getiteld: "Er is iets traumatisch gebeurd dat mijn leven heeft veranderd checkkkk 😐🥺 @natthecvt #fyp #viral #crime #murder #randonautica #randonauting #scary #washington." In de video legt een ander bijschrift uit: 'Randonaut stuurde ons naar dit deel van het strand ... en we vonden deze zwarte koffer. We maakten een grapje dat de koffer misschien geld zou hebben. Zo snel als ze het opende, was de geur overweldigend. '


De meisjes belden de politie. Ze zeiden dat ze bang en nerveus werden. Al snel arriveerde de politie en het veranderde in een plaats delict. Toen werd het echt.


Volgens Wired gebruikt Randonautica “een generator voor willekeurige getallen om specifieke coördinaten te produceren binnen een ingestelde straal van uw huidige locatie waar u naartoe kunt reizen om de wereld om u heen te verkennen. Mensen verzamelen deze coördinaten via een speciale app, Randonautica, waar ze verder kunnen definiëren wat ze willen tegenkomen. ”


Wired legde uit: "De app moedigt gebruikers aan om een ​​persoonlijke intentie vast te stellen voordat ze een locatie bezoeken, in de hoop‘ synchroniciteiten ’, toevalligheden of gebeurtenissen buiten de gebruikelijke ervaringspatronen te ontdekken.’ De hashtag #radonautchallenge is met name op TikTok van de grond gekomen.


Op 30 juni schreef de politie in Seattle: "Rechercheurs van moordzaken in Seattle hebben, in nauwe samenwerking met het King County Medical Examiner’s Office, de overblijfselen van twee personen geïdentificeerd die vorige week in tassen werden gevonden in Duwamish Head in West Seattle. Detectives hebben een 27-jarige man en een 36-jarige vrouw geïdentificeerd. Detectives geloven niet dat deze zaak verband houdt met andere onderzoeken in het Puget Sound-gebied. '


Een GoFundMe-pagina noemt de slachtoffers als Jessica Lewis, 35, en Austin Wenner, 27. Ze zijn allebei neergeschoten.

De politie van Seattle bevestigde de ontdekking in een persbericht, dat op 19 juni schreef:


"Detectives onderzoeken momenteel nadat verschillende tassen met menselijke resten vanmiddag in de buurt van het water in het 1100-blok van Alki Avenue SW waren gevonden."


De verklaring ging verder:


De politie reageerde na een telefoontje van een verdachte tas op het strand. Een andere tas bevond zich in het water. Nadat was vastgesteld dat de inhoud overblijfselen waren, reageerden rechercheurs om met hun onderzoek te beginnen. Harbor Patrol helpt bij de oproep en detectives zullen nauw samenwerken met het King County Medical Examiner's Office naarmate het onderzoek vordert. Dit blijft een actief en lopend onderzoek.

De politie werkt samen met de medische keurmeester van de provincie om de overblijfselen te identificeren, aldus de vrijlating. Er is nog geen indicatie of ze van één persoon of meer dan één persoon zijn en er is nog geen doodsoorzaak vastgesteld.


In het begin was het niet duidelijk wat er in de tassen zat. Blog in West Seattle merkte op dat de politie "een zwarte plastic zak vond die erg stonk." Een vrouw schreef in die comment thread: 'Mijn kinderen en ik reden met Alki toen we ter plaatse waren. We zagen SPD iemand (of iets) in een grote zwarte lichaamstas ritsen. En via de radio spraken ze over het vegen van de scène. Tot zover de kinderen mee naar het strand. Mijn condoleances aan wie het ook mag zijn. '


Mensen vonden de ontdekking huiveringwekkend.


Randonautica, market zichzelf als 's werelds eerste kwantummatig gegenereerde Choose Your Own Adventure reality-game"


De app geeft gebruikers een willekeurige set coördinaten om op te sporen in hun omgeving. 'Randonauts', zoals gebruikers zichzelf noemen, kunnen de app gebruiken om te kiezen uit drie verschillende soorten locaties: attractor, void, of anomaly.


De creepy app is onder de TikTok gemeenschap populair, en heeft veel gebruikers naar ongelooflijke en angstaanjagende toevalligheden gebracht. Zoals vele rapporten bevestigen.

5 views