• William

Vimeo werkt nu samen met Pinterest

Wilt u de aanwezigheid van uw merk op Pinterest vergroten?


Het maken van videocontent kan helpen - videoweergaven op Pinterest zijn in 2020 meer dan 3x toegenomen in dezelfde periode in 2019, terwijl pinners ook 2,6x meer geneigd zijn om een aankoop te doen nadat ze merkvideo content op het platform hebben bekeken.


En nu heb je een gemakkelijkere weg naar het maken van videopins, nu Vimeo een nieuwe samenwerking met Pinterest aankondigt waarmee gebruikers van het Vimeo Create-platform hun video's rechtstreeks naar Pinterest kunnen uploaden.

Vimeo lanceerde Vimeo Create in februari, de tool biedt een reeks sjablonen en andere presentatie-opties om opvallende video inhoud te bouwen.

Zoals uitgelegd door Vimeo:


"Vimeo Create is ontworpen voor zowel nieuwe videomakers als ervaren editors en is gebouwd om kleine bedrijven en scrappy videomakers te helpen bij het maken van videoadvertenties en social media-inhoud die de betrokkenheid vergroten en de buy-in van het merk vergroten, zelfs als je nog nooit een video hebt gemaakt. En nu kun je video's die je maakt naadloos op Pinterest publiceren, zonder downloaden of tussenpersoon. "


Vimeo Create is beschikbaar als gratis proefperiode wanneer u zich aanmeldt voor een Vimeo Pro- of Business-account, en het kost dan respectievelijk $ 24 of $ 55 per maand voor elk pakket, dus het kost u om het platform te gebruiken. Maar het is een intuïtief, responsief videobewerkingsplatform met, zoals opgemerkt, een reeks tools zoals sjablonen, overlays, afbeeldingen, enz.


En met de extra focus op Pinterest, kan het een goede optie zijn om je Pin aanwezigheid te maximaliseren.


Naast de aankondiging heeft Vimeo ook enkele Pinterest videotips gegeven, gebaseerd op begeleiding van Pinterest, die ook kunnen helpen bij het sturen van je strategie:


Deel nieuwe informatie - "Zorg ervoor dat u benadrukt dat de informatie die u deelt nieuw en up-to-date is, en neem een ​​kopie op die de details beschrijft."


Houd het kort - "De ideale lengte voor een Pinterest video is tussen de 6 - 15 seconden"


Creëer voor 'geluid uit'-weergave - De meeste pinners bekijken uw clips zonder geluid, om ervoor te zorgen dat u ondertitels gebruikt of uw concept in beelden uitlegt


Thumbnails zijn belangrijk - "Kies een thumbnail die uw merk benadrukt en uw esthetische standpunt benadrukt om een ​​sprong in betrokkenheid te zien."


Prominente branding - Voeg uw branding vroeg in de video toe, maar houd er rekening mee dat het Pinterest-logo uw logo zal verbergen als u het in de rechter benedenhoek plaatst


Pinterest heeft onlangs de drempel van 400 miljoen gebruikers overschreden en ziet een toenemend gebruik te midden van de COVID-19-lockdowns, aangezien mensen hun winkelgewoonten veranderen en manieren zoeken om meer niche, ambachtelijke producten te vinden. Combineer die interesse met de zich ontwikkelende ontdekkingshulpmiddelen van Pinterest, en het is zeker de moeite waard om te overwegen of het platform geschikt is voor uw bedrijf.


En als video deel uitmaakt van uw aanpak, kan Vimeo Create ook het overwegen waard zijn.


Je kunt here  enkele van de Vimeo Creator for Pinterest-sjablonen bekijken.

10 views