• William

Twitter update voor Tweet Composer element van Ads Manager

Hier is een kleine, maar nuttige update: Twitter heeft een nieuwe update gelanceerd voor het Tweet Composer element van Ads Manager, waardoor het gemakkelijker wordt om te zien hoe uw Prompted Tweet eruit zal zien voordat u uw campagne start.

Zoals u hier kunt zien, krijgt u, wanneer u een nieuwe Tweet voor uw advertentie maakt in Ads Manager, deze nieuwe pop-up te zien die u op de hoogte brengt van de wijzigingen. De bijgewerkte lay-out biedt meer ruimte op het scherm voor het maken van uw tweet en, zoals opgemerkt, kunt u zien hoe uw tweet eruit zal zien op zowel desktop als mobiel.

De previews worden bijgewerkt terwijl u elk element wijzigt, terwijl u nu ook gemakkelijker uw tweet kunt dupliceren om specifieke elementen te tweaken door het vakje 'Create another' bovenaan het scherm aan te vinken.


De update werd opgemerkt door social media-pro Matt Navarra, die informatie over de verandering deelde op Twitter. En hoewel het niet baanbrekend is, en er andere tools zijn die vergelijkbare functionaliteit repliceren, maakt het het opzetten van campagnes binnen Ads Manager eenvoudiger.
5 views