• William

Twitter test een standaard retweet optie 'Quote Tweet'

Dit zou interessant kunnen zijn, volgens een nieuwe bevinding van reverse engineering-expert Jane Manchun Wong, zou Twitter kunnen overwegen om de huidige retweet menu opties te verwijderen en in plaats daarvan rechtstreeks naar een 'Quote Tweet' opstelvenster te openen.

"Twitter werkt eraan om de Retweet button de composer rechtstreeks te laten openen, het menu met dit prototype te verwijderen, vanaf nu is het nog steeds mogelijk om te retweeten door niets in het tekstgebied in te voeren en op de" Retweet "-knop te drukken"


https://twitter.com/i/status/1313908888006139904De nieuwe reeks zou deze middelste stap schijnbaar verwijderen (hieronder), die de gebruiker vraagt om ofwel een regelrechte 'Retweet' te selecteren, het oorspronkelijke bericht opnieuw te delen, of een 'Quote Tweet' waar ze hun eigen gedachten toevoegen voordat ze delen.

Dat zou logisch kunnen zijn - Twitter dringt er bij mensen op aan om meer tijd te nemen bij het overwegen van hun reacties op tweets, om een ​​beter geïnformeerde, gecontextualiseerde discussie op gang te brengen, en het rechtstreeks leiden naar een Quote Tweet optie zou een gemakkelijke manier kunnen zijn om persoonlijk delen te stimuleren en betrokkenheid genereren.


Wong merkt ook op dat je in dit proces nog steeds rechtstreekse retweets kunt verzenden (door geen tekst in het componistenveld in te voeren), maar de nadruk zou duidelijk liggen op het krijgen van meer gebruikers om hun persoonlijke perspectief te delen.


Zoals opgemerkt, heeft Twitter het afgelopen jaar verschillende facetten van zijn service opnieuw onderzocht, waarbij CEO Jack Dorsey in april 2019 opmerkte dat ze 'de fundamentele dynamiek' van de app heroverwogen. Destijds sprak Dorsey over de overdreven nadruk op het aantal volgers, maar retweets zijn ook een overweging geweest, met de functie die vaak wordt gebruikt om bepaalde berichten te versterken, zelfs als de persoon die het deelt, het niet per se eens hoeft te zijn.


In een poging om dit aan te pakken, heeft Twitter een nieuwe prompt toegevoegd voor artikelen die gebruikers proberen te retweeten zonder de artikellink daadwerkelijk te openen, wat ertoe heeft geleid dat gebruikers in dergelijke gevallen 40% vaker artikelen openen.

Het openen van een quote tweetvenster zou een soortgelijk effect kunnen hebben, en een extra element van wrijving toevoegen in het deelproces, waardoor meer gebruikers even de tijd nemen om na te denken over wat ze zeggen bij het opnieuw delen van dergelijke inhoud.


Het lijkt in dit opzicht misschien een fundamentele verandering, zelfs een klein zetje kan een significant verschil maken, en het zou interessant zijn om te zien welke gevolgen dit zou kunnen hebben voor de gebruikersactiviteit.5 views