• William

Twitter staat op het punt om een ​​nieuwe List Discovery-optie te lanceren

Toen Twitter afgelopen juni zijn swipeable, alternatieve nieuwsfeeds op basis van Twitter-lijsten lanceerde, merkte het ook op dat het aan een nieuwe manier werkte om gebruikers te helpen relevante Twitter-lijsten te vinden, met een openbare verzameling lijsten die per onderwerp werden weergegeven.


Nu lijkt Twitter die optie bijna te lanceren, met een nieuw List Discovery-proces dat tijdens het testen werd opgemerkt.

Zoals u kunt zien in dit voorbeeld gedeeld door @WFBrother (en gepost door Matt Navarra), zou de nieuwe optie verschillende lijsten weergeven die u kunt volgen, waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met verschillende interessante onderwerpen op het hele platform.


Gebruikers kunnen de vermeldingen op onderwerp doorzoeken en alle streams volgen waarin ze geïnteresseerd zijn.

U kunt die lijsten vervolgens vastpinnen als uw alternatieve feeds, zodat u op meer manieren de optie kunt gebruiken.


De vermeldingen lijken momenteel vrij beperkt (alleen van Twitter Moments en geverifieerde leden), maar je zou aannemen dat het uiteindelijke plan zou zijn om alle openbare lijsten in deze directory weer te geven, wat gebruikers een enorm scala aan opties zou kunnen bieden om uit te kiezen bij het bekijken van alternatieve, onderwerpgerichte volgende opties.


Of er kan een verdere beperking zijn in de lijst die wordt weergegeven. In het hoofdscherm hierboven zegt het tweede punt dat gebruikers lijsten kunnen maken en delen met anderen. Op dit moment kunt u uw Twitter-lijsten privé maken, wat betekent dat al uw niet-privé-lijsten openbaar zijn - maar misschien komt er in de toekomst een andere optie waarmee u geselecteerde lijsten in deze map kunt publiceren. Dat kan helpen ervoor te zorgen dat alleen de betere lijsten doorkomen.


Het zal ook interessant zijn om te zien of Twitter de lijsten in zijn directory probeert te modereren, om ervoor te zorgen dat gebruikers hoogwaardige, relevante feeds ontdekken.


Dat zou waarschijnlijk het ideale scenario zijn, waardoor het een waardevollere en nuttigere optie is. Twitter heeft eraan gewerkt om lijsten en onderwerpen tot een belangrijk element te maken, waardoor de focus van het platform verder gaat dan alleen het volgen van mensen, terwijl het ook voor nieuwe gebruikers gemakkelijker wordt om relevantere inhoud te ontdekken. In dat verband zou het modereren van deze feed waarschijnlijk belangrijk zijn, maar dat vereist ook extra arbeidsinzet.


We zullen moeten afwachten, maar het lijkt erop dat het in een vergevorderd stadium van ontwikkeling is.

6 views