• William

Twitter publiceert events calendar voor november om te helpen bij strategische planning

Hoewel 2020 niet is verlopen zoals iemand had gepland of gehoopt, zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden die kunnen helpen om uw promoties een boost te geven, vooral in de laatste twee maanden van het jaar.


En hoewel de maandelijkse evenementenkalenders van Twitter er iets minder vol uitzien als gevolg van COVID-19, zijn ze toch de moeite waard om te bekijken, omdat ze potentiële koppelingen voor uw promoties kunnen markeren die u niet had overwogen, of gewoon als herinnering kunnen dienen over hoe dichtbij bepaalde data en evenementen komen.


Deze maand hebben we Black Friday, Cyber Monday en Diwali, samen met World Kindness Day, dat in 2020 een groter aandachtspunt zou kunnen zijn.


Hier is de herziene evenementenkalender van Twitter om je op het goede spoor te houden.


De bijgewerkte kalender - herzien ten opzichte van de originele versie die Twitter afgelopen december publiceerde - is gepubliceerd op Twitter's 2020 Christmas Hub, die ook een reeks andere tips en bronnen bevat om bedrijven te helpen bij het plannen van hun campagnes voor het einde van het jaar. De hub bevat downloadbare handleidingen, links naar relevante cursussen en webinars over Twitter-advertenties - het bekijken waard voor diegenen die hun Q4-push willen maximaliseren.


Terwijl de verkiezing op dit moment de belangrijkste focus is, is Kerstmis slechts 50 dagen verwijderd.


Dit is het moment om de laatste elementen van uw campagnes op orde te krijgen.

6 views