• William

Twitter deelt lijst met belangrijke evenementen voor marketeers in juli 2020

Normaal gesproken, net voor de komende maand, publiceert Twitter zijn regelmatige samenvatting van de belangrijkste data die in de maand erna zullen komen, die marketeers kunnen helpen hun campagnes te plannen om aan te sluiten bij trending discussies en evenementen.


Maar met de impact van COVID-19 beginnen die normaal optimistische, leuk uitziende vermeldingen er veel kaler uit te zien - en daardoor een beetje deprimerend.


Als zodanig is het geen verrassing dat Twitter niet echt een samenvatting heeft gegeven van de belangrijkste datums die in juli 2020 verschijnen - maar Twitter heeft de eerste vermelding van juli 2020 wel opgenomen in de volledige kalender van 2020 , die we hieronder hebben bewerkt om alle geannuleerde evenementen als gevolg van de pandemie te verwijderen.Voor die bedrijven die hun activiteiten kunnen voortzetten via de COVID-19-beperkingen en op zoek zijn naar manieren om verbinding te maken, zijn er hier nog enkele kansen, waaronder World Emoji Day (17 juli), National Ice Cream Day (19e) en Internationale Dag van de Vriendschap (30e).


Daarnaast is er ook de geplande terugkeer van de NBA, in gewijzigde vorm, op 31 juli, terwijl Major League Baseball ook op 23 juli terugkomt.


En misschien kunnen die kleine gelegenheden om te vieren, om te ontsnappen aan het voortdurende gewicht van COVID-19, een manier zijn om je gemeenschap op een positieve manier te betrekken en contact te leggen met mensen die op zoek zijn naar iets om de spanning te verlichten. Ze zullen niet voor iedereen zijn en misschien heb je niet het gevoel dat de tijd rijp is. Maar er kunnen daar kansen zijn voor degenen die ze zoeken.


Marketing tijdens COVID-19 is in veel opzichten uitdagend, maar met mensen die meer dan ooit online betrokken zijn en op zoek zijn naar verbinding en afleiding van de nieuwscyclus, kunnen er enkele overwegingen in deze aanbieding zijn.


Nogmaals, je kunt de evenementenkalender voor het hele jaar 2020 van Twitter (here) downloaden, hoewel veel van de vermelde evenementen natuurlijk zijn gewijzigd of geannuleerd.
8 views