• Esther

TikToks restricties en limieten

Updated: Jun 3, 2020

Wist je dat je op TikTok maximaal 500 likes per dag kunt geven of dat alleen accounts met meer dan 1.000 volgers live kunnen gaan?

Als je een regelmatige TikTok gebruiker bent weet je dit natuurlijk al, maar voor wie een beter beeld wil krijgen van zijn limieten en mogelijkheden op TikTok, heeft het team van HypeAuditor een heel scala aan tests gelanceerd op de limieten van deze social om te zien wat er allemaal kan - en vooral NIET kan - binnen deze short-form video app.


Maatregelen als limieten op likes en volgers zijn in het leven geroepen om spammers ervan te weerhouden om vals te spelen. Dus als je van plan was om met het aloude trucje "volg-voor-volg" je aantal volgers te vergroten, dan loop je de kans dat je als spam wordt aangemerkt en dat je account tijdelijk 'een nachtje brommen' moet. HypeAuditor laat ook weten dat de limieten "zweven" en dat ze dus ieder moment kunnen veranderen, zonder dat daar melding van gedaan wordt. En wanneer je de limieten overschrijdt, je account voor 24 uur geblokkeerd wordt. Check de infographic hieronder voor meer informatie.

NB: Op dit moment kunnen alleen Android gebruikers een link naar hun TikTok profiel plaatsen9 views