• William

TikTok is een wereldwijd partnerschap aangegaan met Shopify

TikTok is een wereldwijd partnerschap aangegaan met het e-commerceplatform Shopify, en benadrukt hiermee zijn ambities op het gebied social commerce . De koppeling zal het voor Shopify's meer dan één miljoen verkopers gemakkelijker maken om het jongere publiek van TikTok te bereiken, en zal uiteindelijk worden uitgebreid met andere in-app shopping functies.

Hoe werkt het partnerschap?


De overeenkomst stelt meer dan een miljoen Shopify verkopers in staat om TikTok-marketingcampagnes rechtstreeks vanuit een aangepast dashboard te creëren, uit te voeren en te optimaliseren na het downloaden van de TikTok-kanaal-app uit de Shopify App Store.


De advertentietool neemt de belangrijkste functies over van de TikTok for Business Ads Manager, waardoor verkopers native deelbare inhoud kunnen maken die producten omzet in In-Feed-videoadvertenties.


Bovendien krijgen Shopify verkopers de mogelijkheid om doelgroepen te targeten op basis van geslacht, leeftijd, gedrag en videocategorie, en om de prestaties van campagnes in de loop van de tijd te volgen.


Bovendien kunnen Shopify verkopers 'TikTok Pixel' gebruiken, een tool om gemakkelijker door advertenties gedreven conversaties bij te houden.Waarom het uitmaakt


Het kijkersaandeel van TikTok is enorm gestegen, vooral in Europa, met meer dan 17 miljoen opgesloten burgers die alleen al in Groot-Brittannië meer dan een uur per dag aan de app besteden.


E-commercebedrijven hebben hun best gedaan om een ​​deel van deze actie te claimen, die een sleutelrol heeft gespeeld in de beslissing van Walmart om deel te nemen aan de TikTok-Oracle-deal om te anticiperen op een dreigend Amerikaans verbod - dat in de lucht blijft hangen in afwachting van de uitkomst van de aanstaande presidentsverkiezingen.


TikTok is druk bezig geweest met het opbouwen van zijn interne mogelijkheden met een verscheidenheid aan recente tools en functies, zoals gebruikers in staat stellen e-commercekoppelingen aan hun biografieën toe te voegen, een 'Shop Now'-knop voor merkvideo's en shoppable componenten voor hashtags zoals de aanstaande #ShopBlack.

20 views