• William

TikTok heeft lancering van drie nieuwe Duet opties aangekondigd

TikTok heeft de lancering van drie nieuwe Duet opties aangekondigd die nieuwe lay-outs bieden die op je Duet clips kunnen worden toegepast, en nieuwe creatieve opties aan de functie toevoegen.


Duets stellen TikTok gebruikers in staat te reageren op de clip van een andere gebruiker en interactie te hebben met de originele video, waardoor een nieuwe draai wordt gegeven aan de upload van de originele makers.


Duets zijn een belangrijk element geworden in het TikTok interactieproces en nu hebben gebruikers nog meer manieren om deel te nemen en deel te nemen op basis van de video's van andere gebruikers.

Zoals je hier kunt zien, zijn de beschikbare Duet formats nu:


Links en rechts - Dit is de traditionele Duet-lay-out, waarmee je video naast de originele clip wordt geplaatst


Reageren - Hiermee krijgt u een streamer-style, picture-in-picture display om uw reactie op de originele clip te laten zien


Boven en onder - legt uw nieuwe antwoord boven het origineel, wat kan leiden tot een aantal interessante samenwerkingen.


Drie schermen - zodat nog meer gebruikers kunnen deelnemen aan een enkele clip


Zoals opgemerkt, zijn duets al een belangrijk element op TikTok. De Duet functionaliteit is zelfs zo populair dat het de prestigieuze status 'gekopieerd door Facebook' heeft bereikt, waarbij het experimentele NPE team van Facebook in mei een gezamenlijke muziek app uitbracht, genaamd 'Collab', die in wezen hetzelfde idee gebruikt.

Zoals je hier kunt zien, heeft Collab misschien zelfs de nieuwe drielaagse Duet optie ontwikkeld, en TikTok wil het gewoon terugnemen met zijn nieuwe toevoeging. Hoe dan ook, de nieuwe opties zullen ongetwijfeld populair blijken te zijn en nieuwe manieren bieden om meer betrokkenheid bij de app te genereren.


TikTok heeft deze punten verstrekt over het gebruik van de nieuwe Duet-lay-outs:


1- Zoek een video die je wilt "Duetten".

2- Druk op de pijlknop "Verzenden naar" rechtsonder in de video.

3- Druk op de "Duet" knop.

4- Eenmaal op de Video opnemen pagina, drukt u op de knop "Indeling" van de bewerkingstools aan de rechterkant van de pagina.

5- Selecteer de lay-out van uw voorkeur en begin met opnemen

10 views