• William

Social media afbeeldingen en video's 2020 cheat sheet

Updated: Jun 24, 2020

Nu de feeds van sociale media steeds drukker worden, wordt het ook steeds moeilijker om aandacht voor uw bedrijf te creëren.


In de duizenden berichten, updates en verhalen die elke dag om aandacht van de consument strijden, moet je op de een of andere manier je berichten laten opvallen, en een belangrijk element hierin zijn je visuals, die mensen kunnen pakken terwijl ze scrollen en ervoor zorgen dat ze stoppen om ook daadwerkelijk te gaan kijken.


Maar om het potentieel van duizelingwekkende beelden te maximaliseren, moet u voor elk platform de juiste presentatie-indelingen gebruiken. Het beste headerbeeld ter wereld maakt niet uit of het er korrelig en onprofessioneel uitziet. Als zodanig moet u ervoor zorgen dat wanneer u visuele inhoud maakt, u dit doet met de juiste informatie over wat elk platform vereist, in termen van afmetingen en formaten, binnen elk specifiek element.


Om hierbij te helpen, heeft het team van squarelovin een bijgewerkte lijst samengesteld van alle belangrijke visuele dimensiegegevens voor elk van de grote sociale platforms.


Het is de moeite waard om deze grafiek bij de hand te houden en ervoor te zorgen dat u uw geüploade afbeeldingen kruiselings controleert - en ook om uw afbeeldingen op mobiel en desktop te controleren, en waar mogelijk in viewer modus, om ervoor te zorgen dat uw afbeeldingen en video's er op hun best uitzien.


Bekijk de volledige infographic hieronder.12 views