• Esther

Snapchat's nieuwe video conversietool

In April liet Snapchat weten dat het een nieuw video conversietool zou lanceren binnen Snap Ads Manager, om bedrijven te helpen hun normale horizontale video content om te kunnen zetten naar de verticale weergave van SnapChat.

Deze week kwam SnapChat met een handige handleiding, die beschikbaar is bij onder 'Advertentie Beheer'in de Advertentie Manager.Zoals u kunt zien, is er een hele reeks functies en tools binnen de applicatie, waaronder geavanceerde weergave- en bewerkingstools, presentatie opties en meer.


Het kan een nuttige aanvulling zijn op je proces en biedt een gemakkelijke manier om je video content opnieuw te gebruiken op nieuwe, creatieve manieren, maar dan met verticale weergave, die steeds populairder wordt naarmate het gebruik van Stories blijft toenemen.


Bovendien kun deze video's ook gebruiken in andere platformen met Stories. Zoals te zien is in de video, kun je aan het einde van het proces je creatie downloaden, waardoor je deze ook op andere platformen kunt gebruiken.

De moeite waard om het uit te proberen dus!


https://www.socialmediatoday.com/news/snapchat-provides-an-overview-of-its-new-video-conversion-tool/579585/

4 views