• William

Snapchat lanceert 'Snap Connect', dat educatieve inzichten voor marketeers biedt

Snapchat heeft een uitbreiding aangekondigd van zijn Snap Focus marketer education platform, met een nieuw element genaamd 'Snap Connect', dat een reeks deskundige inzichten biedt als onderdeel van meer geavanceerde cursussen over het gebruik van het platform voor direct response campagnes.

Zoals je in deze clip kunt zien, probeert Snap Connect d.m.v. interne experts te laten zien over hoe de verschillende direct response tools van Snap werken, waardoor je een meer diepgaande kijk krijgt op hoe je het beste gebruik kunt maken van de verschillende opties die je tot je beschikking hebt.


Zoals uitgelegd door Snapchat:


"Voor het eerst nemen onze eigen vak experts je mee in de wereld van Snapchat om je te laten zien hoe je je direct response-advertenties naar een hoger niveau kunt tillen. Elke gespecialiseerde Snap Connect-certificering biedt nieuwe inzichten, product oplossingen, creatieve beste werkwijzen en succesverhalen van klanten, allemaal afgestemd op uw branche en regio. "


Snap Connect biedt momenteel drie certificeringsstromen; 'mobiel gamen', 'apps' en 'e-commerce', en er zullen er in de toekomst meer volgen:

De cursussen behandelen alle aspecten van Snapchat's verschillende DR-advertentie-aanbiedingen, inclusief Dynamic Ads en Snap's evoluerende, shoppable AR-ervaringen.

De op video gebaseerde cursussen bieden een reeks nuttige tips en opmerkingen, die verder gaan dan het originele Snap Focus aanbod, en ze kunnen zeker van grote waarde zijn voor brands die de volgende stap willen zetten met hun Snap campagnes.


En dat is zeker het overwegen waard, vorige maand meldde Snapchat dat het nu tot 249 miljoen DAU is, een stijging van 18% op jaarbasis, terwijl Snap ook vertelde dat het gemiddelde aantal dagelijkse gemaakte Snaps met 25% is gegroeid jaar-op-jaar.


Op een bepaald moment, kort na de lancering van Instagram Stories, leek het erop dat Snapchat zou kunnen worden opgeslokt door Facebook, maar nu heeft de app zijn niche gevestigd en speelt het een belangrijke rol bij het verbinden van jongere doelgroepen op een meer intieme en boeiende manier.


Als je dus jongere markten wilt bereiken, zijn de advertentie opties van Snap zeker het overwegen waard, en deze nieuwe cursussen zullen je helpen meer inzicht te krijgen in hoe je dit precies kunt doen.


Je kunt de nieuwe Snap Connect-cursussen bekijken binnen het Snap Focus platform.  


8 views