• William

Snapchat lanceert 'Lens Web Builder' om de creatie van AR-lenscampagnes te vereenvoudigen

Met de AR Lens-advertenties van Snapchat die aanzienlijke betrokkenheid en interactie in de app stimuleren, wil het platform nu de mogelijkheid openen voor meer merken, met een vereenvoudigde AR Lens-campagne-optie waarmee bedrijven aangepaste lenzen kunnen bouwen op basis van vooraf gemaakte sjablonen en / of Snap's bibliotheek met 3D-objecten.

Het nieuwe proces, genaamd 'Lens Web Builder', stelt u in staat om binnen enkele minuten uw eigen lenscampagne te maken.


Volgens Snapchat:


"U kunt kiezen uit een bibliotheek met honderden 3D-objecten, animaties en effecten om uw eigen AR-lens met eigen merknaam te bouwen. U kunt ook uw eigen 2D-middelen (zoals logo's en afbeeldingen) uploaden om de AR-ervaring verder aan te passen. Zodra u Als u klaar bent, kunt u uw lenzen selecteren in de Creative Library of Ads Manager wanneer u campagnes start. "

Snapchat zegt dat er geen extra kosten zijn om toegang te krijgen tot de opslag van 3D-middelen, maar dat dagelijkse minimumvereisten voor campagne-uitgaven van toepassing zijn op AR Lens-campagnes.


Gezien de populariteit van Snap's lenzen, kan dit een populaire optie zijn. Volgens de gegevens van Snapchat hebben dagelijks meer dan 70 miljoen mensen toegang tot de AR-lenzen en gebruiken ze de tools gemiddeld drie minuten per sessie. Dat is veel betrokkenheid - en je hoeft alleen maar te kijken naar de virale baby- en geslachtswissel Snap-lenzen van vorig jaar om een ​​idee te krijgen van de mogelijke virale boost die kan komen met een effectieve Lens-campagne.


Natuurlijk is het veel minder waarschijnlijk dat het gebruik van vooraf gemaakte sjablonen en objecten dat soort massale betrokkenheid veroorzaakt - maar aan de andere kant, het simpele 'welk personage ben jij?' filters die op Instagram zijn gebruikt, zijn vrij eenvoudig en vereisen geen hoop diepgaande platformkennis om te maken.


Misschien kunt u met uw eigen campagne de volgende grote Lens-trend op gang brengen.


https://www.socialmediatoday.com/news/snapchat-launches-lens-web-builder-to-simplify-the-creation-of-ar-lens-ca/573982/

6 views