• William

Reddit voegt nieuwe modus voor anoniem browsen toe aan mobiele appSoms kom je via het internet op rare plekken terecht. En ... misschien wil je niet dat al die plaatsen verbonden zijn met je online persona. Geen probleem, zolang je maar een Redditor bent. De officiële Reddit app heeft een nieuwe anonieme browse-modus die anoniemer is dan de vorige.


De nieuwe modus wordt in de app gelabeld als 'Anoniem browsen' in plaats van alleen 'Anoniem' zoals de oude versie. Het cruciale verschil hier is dat Anonymous Browsing een nieuwe unieke sessie-ID genereert, zodat er geen verband is tussen uw "anonieme" activiteit en uw account. Net als bij de vorige anonieme modus, zie je nog steeds de standaardset van subreddits, maar je kunt overal naartoe. Geen van deze activiteiten wordt echter verwerkt in advertenties of gepersonaliseerde meldingen.


U kunt anoniem browsen op elk moment deactiveren om terug te keren naar uw standaard Reddit-account. De app beëindigt ook automatisch de anonieme modus na 30 minuten inactiviteit. Deze functie zal de komende dagen beschikbaar zijn voor alle Android-gebruikers. De iOS-app krijgt op een later tijdstip anoniem browsen.

5 views