• William

Pinterest heeft een nieuwe gids gepubliceerd voor het maken van opvallende videocontent in Pins

Dit is misschien wel mijn favoriete digitale inhoudsoverzicht van 2020 tot nu toe.


Deze week heeft Pinterest een nieuwe gids gepubliceerd voor het maken van opvallende video content in Pins, met een reeks tips en voorbeelden, en zal je zeker helpen aan het denken over je visuele presentatie-opties.


De gids, die u hier kunt downloaden, biedt een overzicht van 10 videotechnieken die u kunt overwegen en gaat vervolgens in op elk met specifieke aanwijzingen over hoe u ze kunt laten werken.

Voor elk geeft Pinterest een uitleg van het proces en waarom het effectief is.

Het toont ook voorbeelden van elk in actie en biedt links naar nog meer voorbeelden op de gidspagina.

De meeste van de opgenomen voorbeelden zijn ook geanimeerd, waardoor u een goed idee krijgt van hoe ze werken.

En ze werken inderdaad. De hier geschetste technieken zijn absoluut de aandacht trekken en je kunt zien hoe ze zouden helpen om meer betrokkenheid en interactie te genereren op Pinterest en zelfs in andere social feeds.


Zoals je misschien hebt gehoord, genereert videocontent meer betrokkenheid dan welk ander berichttype op sociale platforms dan ook, temeer nu, temidden van de COVID-19-lockdowns. Op Pinterest specifiek zijn de videoweergaven in 2020 in dezelfde periode in 2019 met meer dan 3x toegenomen, dus als je het potentieel van video niet hebt overwogen in je marketinginspanningen, is dit het moment om het eens te proberen.


En deze technieken zullen, zoals gezegd, je zeker aan het denken zetten. Ze zijn niet allemaal eenvoudig, ze zijn misschien niet eenvoudig opnieuw te maken - en Pinterest wijst op de verschillende videopartners die kunnen helpen bij het faciliteren van de meer complexe presentatiemogelijkheden. Maar ze zijn misschien de moeite van het bekijken waard.


Download videogids here.

5 views