• William

Pinterest kondigt Pinterest Creators Festival aan om inzicht te geven in opbouwen van Pin presence

Pinterest heeft een nieuw 'Pinterest Creators Festival' aangekondigd, met een reeks deskundige sprekers die advies en tips zullen geven over hoe je een effectieve Pin-aanwezigheid kunt opbouwen.


Zoals uitgelegd door Pinterest:


"Elke maand komen meer dan 400 miljoen mensen naar Pinterest voor ideeën en inspiratie. Dat is waar creators zoals jij binnenkomen. De inhoud die je deelt, wordt opgeslagen, uitgeprobeerd en geremixed door mensen die ernaar zoeken. Dat is de magie van Pinterest. Dus laten we eens kijken naar bouwen - samen. We organiseren een evenement gericht op het laten groeien van online gemeenschappen, het vertellen van boeiende verhalen en het omzetten van ideeën in bedrijven. "


Het Pinterest Creator Festival biedt zowel interne experts als ervaren Pinterest marketeers, waaronder auteur Elaine Welteroth, Jaime Schmidt van Schmidt's Naturals, Erica Chan Coffman van HonestlyWTF en vertegenwoordigers van videoplatform Vimeo.

Pinterest heeft onlangs een nieuw partnerschap met Vimeo aangekondigd om het maken van vereenvoudigde Pin video's via Vimeo Create mogelijk te maken, wat zeker het overwegen waard zou kunnen zijn, aangezien Pinterest zijn algoritme de voorkeur geeft aan videocontent. Dus als jij je Pin aanwezigheid wilt maximaliseren, moet video zeker op je radar staan.


Naast het evenement heeft Pinterest ook een nieuw ‘Make the World Make’ initiatief gelanceerd, dat tot doel heeft zowel de beste videomakers onder de aandacht te brengen als de deelname van de gemeenschap aan te moedigen, om het internet te vullen ‘met zoveel moedige, opwindende en directe ideeën als wij kunnen."

"We hopen dat iedereen die dit nieuwe werk ziet, een nieuwe Story Pin probeert of zich bij ons festival aansluit, deze dag zal beleven. En elke dag daarna. Omdat er een enorm publiek is dat op zoek is naar boeiende ideeën - voor wat te maken voor het avondeten, of om een plan te maken, of om hun leven beter te maken - en ze zouden het jouwe kunnen vinden.


Ik bedoel, de taal is een beetje twijfelachtig, maar Pinterest wil positiviteit en creativiteit stimuleren, wat in de huidige tijd alleen maar goed kan zijn.


Als zodanig is Pinterest's Creator Festival misschien wel de moeite waard - en als je een marketeer bent die op zoek is naar manieren om een beter begrip te krijgen van wat Pinterest drijft, is het het overwegen waard.


Geïnteresseerden kunnen zich here aanmelden om het Pinterest Creator Festival bij te wonen. Net als in 2020 is het festival een digitaal evenement, dus iedereen kan overal deelnemen.

7 views