• William

NPE team van Facebook lanceert CatchUp

Het NPE-team van Facebook lanceert CatchUp, een app waarmee je contact kunt houden met de mensen om wie je geeft door te laten zien wanneer je vrienden en familie beschikbaar zijn om te praten.


Contact houden met vrienden en familie is belangrijk, vooral in deze tijd van fysieke afstand. Berichten en videogesprekken zijn geweldige manieren om een ​​snelle update te sturen of persoonlijk contact met iemand te hebben, maar via de telefoon met iemand praten biedt een uniek evenwicht tussen zowel gemak als persoonlijke verbinding. Op basis van onze onderzoeken ontdekten we dat een van de belangrijkste redenen waarom mensen niet vaker vrienden en familie bellen, is dat ze niet weten wanneer ze beschikbaar zijn om te praten of bang zijn dat ze hen op een lastig moment kunnen bereiken. CatchUp lost dit probleem op en maakt zelfs groepsgesprekken zo eenvoudig als één tik.In CatchUp kun je aangeven dat je beschikbaar bent om te praten en goede vrienden en familieleden te bellen die ook beschikbaar zijn in de app.


Groepsgesprekken gemakkelijk maken om te maken en deel te nemen


Met één tik maakt CatchUp het eenvoudig om een ​​groepsgesprek te coördineren of eraan deel te nemen, zodat u meerdere mensen tegelijk kunt inhalen.


We testen CatchUp in de Verenigde Staten voor een beperkte tijd op iOS en Android. NPE-apps zijn experimenteel, kunnen worden gewijzigd (zie hier meer over de aanpak van NPE) en voldoen aan de Servicevoorwaarden, het gegevensbeleid en de aanvullende voorwaarden van het NPE-team van Facebook. We hopen dat je CatchUp net zo leuk vindt als wij!

3 views