• William

Nieuwe studie Facebook ad performance trends

Terwijl organische berichten ervoor zorgen dat uw publiek verbonden blijft met uw sociale mediapagina's, kunnen advertenties ervoor zorgen dat uw zakelijke accounts blijven groeien en dat uw belangrijkste berichten worden benadrukt.


Maar de resultaten van uw advertentie-inspanningen worden uiteindelijk bepaald door uw advertentie instellingen en targeting - het definiëren van de beste campagnedoelstellingen en het selecteren van de juiste kanalen voor waar uw promoties worden weergegeven, maakt het verschil.


Dus wat is het beste voor uw volgende Facebook-advertentiecampagne - gesponsorde feed posts, Instagram-advertenties, Audience Network-promoties, Messenger-bereik?


En hoe kunt u uw uitgaven maximaliseren om uw klikfrequenties te verbeteren?


Dat is waar dit nieuwe onderzoek om de hoek komt kijken. Onlangs heeft het team van Socialinsider meer dan 250.000 advertenties op sociale media geanalyseerd, afkomstig van 3.887 advertentie-accounts. Ze hebben hun belangrijkste bevindingen verwerkt in de onderstaande infographic, die u kan helpen bij het in kaart brengen van uw volgende campagne.


6 views