• William

Nachtmodus van Facebook komt steeds dichterbij

De komst van de nachtmodus voor WhatsApp eerder deze week diende ook als een herinnering dat de vlaggenschip-app van Facebook nog steeds geen eigen optie voor de donkere modus heeft, ondanks het feit dat verschillende elementen ervan het afgelopen jaar werden opgemerkt in tests.Inderdaad meldde tester Jane Manchun Wong in augustus dat de nachtmodus van Facebook in ontwikkeling was, en plaatste een screenshot van de testoptie.


In die tijd deelden verschillende andere Twitter-gebruikers en testers ook hun eigen voorbeelden van de donkere modus van Facebook tijdens het testen, maar sindsdien hebben we geen significante updates gezien


Tot nu. Deze week heeft Wong enkele nieuwe afbeeldingen geplaatst van de komende donkere modus van Facebook, die, zoals Wong opmerkt, er nu een stuk beter uitziet dan zijn oorspronkelijke prototype.

De afbeeldingen zullen ongetwijfeld fans van de nachtmodus opwinden. Zoals u ziet, ziet het verbeterde kleurenpalet er meer geïntegreerd uit en is het gemakkelijker voor de ogen, terwijl het ook in lijn is met het donkere thema.De opties in de donkere modus hebben een beetje een vreemde fandom, waarbij de alternatieve kleurindelingen hun eigen gepassioneerde aanhang veroorzaken. Ik bedoel, er zijn gezondheidsvoordelen voor tools in de donkere modus, er is een logische reden waarom mensen ze verkiezen. Maar afgezien hiervan is het bijna alsof ze een totaal nieuwe ervaring bieden.Misschien lijkt de donkere modus op de 'glanzende' variant van Facebook, vergelijkbaar met alternatieve Pokemon-varianten. Misschien kan de populariteit van kleuralternatieven zoals deze worden herleid tot de populariteit van Pokemon bij belangrijke gebruikersgroepen, en dat is waarom donkere modi zo'n vurig volgen zien.Hoe dan ook, mensen zijn dol op opties in de nachtmodus en de Facebook-variant, wanneer deze eindelijk aankomt, zal ongetwijfeld goed worden ontvangen.

Natuurlijk is de nachtmodus al beschikbaar op Messenger, die in april is uitgerold en deze is onlangs ook in Facebook Lite verschenen, hoewel alleen voor sommige gebruikers. Er zijn ook manieren om een proces in de donkere modus voor Facebook te simuleren via je iOS-instellingen, maar het is een ruwe oplossing en niet zo strak als deze voorbeelden.


Als je het echte ding wilt, moet je gewoon wachten - maar met deze nieuwste voorbeelden lijkt het erop dat een echte Facebook nachtmodus niet meer ver weg is.


https://www.socialmediatoday.com/news/facebook-dark-mode-is-getting-closer/573663/

2 views