• William

Instagram test een nieuwe optie om live video's opnieuw te delen met IGTV

Dit kan een handige manier zijn om uw aanwezigheid op Instagram te vergroten en uw inhoud te maximaliseren.


Zoals gemeld door reverse engineering-expert Jane Manchun Wong, test Instagram nu een optie waarmee je je Instagram-livestreams direct naar IGTV kunt delen zodra de uitzending is afgelopen.


Dat zou een gemakkelijke manier kunnen zijn om uw IGTV-inhoudsbibliotheek op te bouwen. IGTV is natuurlijk niet van de grond gekomen zoals Instagram aanvankelijk had gehoopt, maar recentere aankondigingen zoals opties voor het genereren van inkomsten voor het platform zouden het een aanzienlijke boost kunnen geven. IGTV kan nog steeds een belangrijke overweging worden - en als je die groei op een eenvoudige manier kunt aanboren en de waarde van je inhoud kunt maximaliseren, waarom zou je dan niet op de schakelaar tikken en je Instagram Live-uitzendingen opslaan?


Maar nogmaals, live uitzendingen zijn over het algemeen niet de beste, meest gepolijste producties. Gebruikers geven er misschien de voorkeur aan om hun live video te downloaden en deze vervolgens te bewerken om deze pittiger te maken voordat ze naar IGTV uploaden. Maar als je daar geen tijd voor hebt, of als je tevreden bent met de authenticiteit van je eerste opname, kan dit een geweldige optie zijn.


Er is geen bericht van Instagram over enige officiële release, maar met het platform dat meer nadruk legt op IGTV, lijkt het waarschijnlijk dat we dit eerder dan later zullen zien aankomen.


https://www.socialmediatoday.com/news/instagrams-testing-a-new-option-to-re-share-live-videos-to-igtv/573967/

3 views