• William

Instagram test een nieuwe manier om op Verhalen te reageren

Instagram lijkt een nieuwe optie te testen die gebruikersreacties op Verhalen op het Verhaalframe zelf zou weergeven, in plaats van de creator een DM te sturen.

Zoals je hier boven kunt zien, overigens gepost door Alessandro Paluzzi, zou de nieuwe optie gebruikersreacties op het verhaal laten zien, in plaats van een individueel emoji-antwoord naar de directe inbox van de maker te sturen.


Momenteel, wanneer je een emoji-reactie plaatst bij een Instagram verhaal, krijgt de gebruiker een dergelijke melding in zijn inbox.

Ik bedoel, dat is prima, maar het zou beter zijn met de context van het specifieke Verhaalframe in één melding, in tegenstelling tot een afzonderlijke emoji.


Maar hoe kan Instagram dat doen? Op dit moment kan het individuele reacties per gebruiker tonen, maar het is niet precies duidelijk hoe dit nieuwe proces, zoals opgemerkt, de reacties van kijkers 'direct op hun verhalen' zal tonen.


We zullen moeten afwachten, maar Paluzzi merkt ook op dat Stories Reactions ook nieuwe animaties zal krijgen in lijn met de komende update.


Het lijkt een goede toevoeging, maar het zal interessant zijn om het in volle actie te zien en te zien hoe Instagram elk antwoord op het scherm weergeeft.


Er is Instagram om meer informatie betreffende de test gevraagd, en we zullen dit bericht updaten als / wanneer we iets horen.

10 views