• William

Hoe te starten met WhatsApp Business app

Hoewel Facebook Messenger de meest populaire berichten app is in de meeste westerse regio's, is WhatsApp ook enorm populair, met een groeiend aantal mensen dat zich tot de app wendt vanwege de robuustere privacy-functies.


WhatsApp is over het algemeen ook de grootste berichten app ter wereld, met meer dan 2 miljard actieve gebruikers. Daarom is het logisch dat meer bedrijven WhatsApp nu beschouwen als een potentiële digitale marketingoptie, en hoewel er verschillende beperkingen zijn bij het gebruik van privéberichten apps voor brand messaging, ontwikkelt WhatsApp voortdurend zijn tools en opties, wat misschien uiteindelijk een relevante overweging voor uw bedrijf zou kunnen zijn.


Overweeg je het potentieel van WhatsApp voor je publieksbereik? Als dat zo is, dan is deze gids iets voor jou - Facebook heeft deze week een aantal tips gegeven over hoe je het beste gebruik kunt maken van de WhatsApp Business-app, die begin vorig jaar voor alle bedrijven beschikbaar was.


Naast deze tips kun je meer leren over WhatsApp voor bedrijven in deze Boost met Facebook training.6 views

ROUNDABOUT BV

Copyright 2020

* By signing up, you agree to our Terms of Use and to receive Wix emails & updates and acknowledge that you read our Privacy Policy. You also acknowledge that Wix uses cookies to give the best user experience.

Copyright 2019

Roundabout logo 2018.png