• William

Hoe Instagram Shops op te zetten én te maximaliseren

Nu we het hoogseizoen voor de feestdagen ingaan, heeft Instagram deze week een nieuwe reeks handleidingen gepubliceerd over hoe bedrijven Instagram Shops kunnen gebruiken om potentiële klanten via het platform te bereiken.


Facebook kondigde in mei voor het eerst Instagram Shops aan, en deze worden geleidelijk beschikbaar gemaakt voor alle bedrijven. En voor degenen die toegang hebben tot de optie, kan het een geweldige manier zijn om uw kerstverkopen te maximaliseren, door gebruik te maken van de engagement van Instagram om klanten te trekken terwijl ze door hun feeds bladeren.


De nieuwe minisite 'The Season for Shops' van Instagram bevat een reeks handleidingen die elk aspect van het instellingsproces van de Instagram Shop behandelen.


Instagram heeft specifieke overviews opgenomen voor:


Waarom je een Instagram Shops zou moeten opzetten


Producten taggen in Instagram berichten en Stories


Collecties maken voor Instagram Shops


Shopping ads instellen


Aangepaste Shopping Audiences in Ads Manager creëren


Elke guide bevat grafische overzichten van de belangrijkste elementen die het proces helpen verduidelijken.


De overzichten kunnen een grote hulp zijn om een beter begrip te krijgen van het Instagram Shops proces en hoe het kan werken voor uw bedrijf en producten.

Instagram geeft ook details over hoe je shopping tags precies toevoegt aan berichten, Stories en livestreams :

Er is ook informatie over het maken van uw Shops en collecties via Commerce Manager:

De visuele beschrijvingen maken het veel gemakkelijker om de belangrijkste elementen te begrijpen - en gezien de verschillende vereiste stappen, zou dat een grote hulp kunnen zijn om je Instagram Shops sneller op de rails te krijgen.


En het kan zeker de moeite waard zijn om de tijd te nemen om de notities en tips hier door te nemen. Met meer dan een miljard actieve gebruikers, en 80% van die gebruikers die merken specifiek volgen voor product updates, is er duidelijk een actieve basis van potentiële kopers op het platform.


Als u het voor hen gemakkelijk maakt om van uw nieuwste afbeelding naar het aanschaffen van dat item te gaan, kan dit tot aanzienlijke resultaten leiden, en met shopping tags die in alle elementen beschikbaar zijn.Je kunt here de verschillende nieuwe Instagram shopping guides bekijken.


8 views