Hierbij een helpende hand…

Het Roundabout expertise centrum is geopend!

Corona en social media gaan hand in hand.


Er wordt op social media enorm veel gepraat over het virus in alle vormen en uitingen. Op 1 dag wordt meer dan 20 miljoen keer de hashtag corona over heel social media gebruikt.

De grote wereldwijde organisaties als World Health Organization gebruiken social media kanalen als belangrijkste kanaal om “echte” boodschappen de wereld in te sturen in samenwerking met deze kanalen.


Als social media experts snappen wij het enorm grote belang van organisaties om snel en adequaat boodschappen onder de aandacht van de juiste groep te krijgen. Dit is ons vak. Normaal in commerciële variant, nu in sociale en helpende variant.


Onze expert staan belangeloos klaar om met campagnes te helpen via social media adverteren, communiceren of managen. Maar ook met advies en training ( online).


Waar we nodig zijn , dragen we bij.


Voor wie is dit bedoeld.


Uiteraard niet om WC rollen aan te prijzen of desinfecterende zeep, maar wel voor partijen als GGD, Politie, gemeentes, onderwijsbond, provincies, ziekenhuizen, goede doelen kortom alle instanties die willen communiceren met een specifieke groep mensen, wij gaan jullie helpen.


Kun je onze hulp goed gebruiken, laat het ons dan weten.

We zijn bereikbaar op nummer 020 8459771 of via ingmar@roundaboutsocial.com

Ingmar Loman / +31 6 12092045


“It's not about what I SEE for our future, or humanity; It's about what I DO for our future and humanity.”

― Steve Maraboli

93 views