• William

Facebook's tips over het maximaliseren van ondertiteling in videocontent

In de afgelopen maanden heeft Facebook een reeks wekelijkse video interviews met interne experts gepubliceerd over verschillende aspecten van zijn videotools, waaronder Creator Studio, Live Producer, uitzendhulpmiddelen en meer.


De video's raken alle belangrijke elementen van elke functie, terwijl ze ook een aantal waardevolle tips geven over hoe je het meeste uit de videotools van Facebook kunt halen, inclusief waarvoor ze zijn ontworpen en hoe ze werken. In het interview van deze week wordt ingegaan op de ondertiteling en hoe u de beste en nauwkeurigste ondertiteling voor uw videocontent kunt maken.

In het video interview geeft Facebook inzicht in functies zoals automatische ondertiteling, die de taal kan detecteren die mensen spreken in de geüploade video (Facebook ondersteunt momenteel 16 talen), om automatische ondertiteling te creëren, met minimale input van de maker.


Maar automatische ondertiteling is niet perfect, en Facebook biedt ook enkele belangrijke tips om uw ondertiteling te maximaliseren door middel van het automatische ondertitelingsproces.


Gebruik ze- Facebook merkt op dat iedereen baat heeft bij ondertiteling bij je video's, omdat ze niet alleen geschikt zijn voor mensen met gehoorproblemen, maar ook voor mensen die kijken in een omgeving waar ze geen gebruik kunnen maken van geluid


Leg duidelijke audio vast - Facebook onderstreept het belang van audiokwaliteit bij het vergemakkelijken van automatische ondertiteling - hoe beter de geluidskwaliteit, hoe nauwkeuriger uw automatische ondertiteling


Gebruik een microfoon - Als u videocontent van betere kwaliteit wilt maken en ondertiteling wilt gebruiken, is het verstandig om te investeren in een degelijke microfoon


Maak de audio 'as clean as you can' - Facebook raadt aan om je audio door een compressor te laten lopen om de audiokwaliteit te verbeteren


Facebook merkt ook op dat er een vereenvoudigd bewerkingsproces voor ondertiteling is dat toegankelijk is in Creator Studio, zodat je je automatische ondertitelingstranscriptie kunt herzien en verfijnen als dat nodig is.

Facebook verklaard dat het zich vervolgens wil concentreren op het sneller genereren van ondertiteling en het stroomlijnen van het videopostproces.


Zoals opgemerkt, bieden de video's waardevol inzicht in de belangrijkste video elementen, en hoewel veel van de gepresenteerde informatie grotendeels is wat u al weet, zijn er altijd een paar nuttige tips om u aan het denken te zetten, en waar u zich bewust van bent binnen de tools van Facebook.

6 views