• William

Facebook polls zijn weer terug in de chatstreams van Messenger

Ze waren niet lang weg, maar hun afwezigheid leidde tot een signficant genoeg speling dat Facebook vandaag heeft aangekondigd dat de polls voor Messenger weer terug zijn in de chatstreams.


Facebook lanceerde in 2016 voor het eerst polls in Messenger, maar ze werden onlangs verwijderd als onderdeel van de 'Lightspeed'-vernieuwing van de Messenger-app van Facebook, die de activiteiten en de presentatie van de ontruiming wilde stroomlijnen.


Maar nu zijn Messenger polls teruggekeerd - en bovendien komen ze met een frisse nieuwe look en verbeterde respons.


Facebook:


"Krachtige gebruikers van de vorige versie van Polls zullen opmerken dat we de look en feel hebben vernieuwd met nieuwe kleuren en een bijgewerkte knop om te stemmen. We hebben ook Polls toegevoegd aan de Messenger Desktop-app, beschikbaar voor zowel Mac- als Windows-gebruikers. "


Ter vergelijking, dit is het originele Messenger-poll formaat:Dus polls zien er nu cooler uit en zijn ingebouwd in het nieuwe, bijgewerkte Messenger-framework, dus ze zijn over het algemeen beter. En ze zijn beschikbaar op iOS, Android, internet en desktop. Misschien was het hun korte afwezigheid waard.


Om een ​​poll in Messenger te maken:


Tik op + en selecteer Polls in een groeps-chat


Van daaruit kunt u een vraag toevoegen aan uw vrienden om te stemmen door Type in de poll vraag te selecteren


Selecteer Opties en tik vervolgens op Poll maken om uw onderwerp naar de groeps-chat te sturen


Alle Messenger-groepsgesprekken, met meer dan twee chatdeelnemers, kunnen polls toevoegen.

9 views