• William

De voor- en nadelen van webinars en podcasts

Webinars en podcasts bieden beide geweldige mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken, maar ze zijn ook enorm verschillend en dienen alternatieve doelen binnen uw digitale strategie.


Maar met beperkte middelen moet u mogelijk tussen de twee kiezen om uw inspanningen te concentreren. In de onderstaande infographic geeft het team van Flow een overzicht van de variabele factoren waarmee u rekening moet houden, wat u kan helpen beslissen welke optie beter geschikt is voor uw inhoudsbehoeften.


Enkele van de belangrijkste voordelen van webinars zijn:


Doelgroepinteractie - Webinars maken live Q & A-sessies mogelijk, wat voordeliger kan zijn voor het opbouwen van verbinding.


Boeiende multimediafuncties - Met webinars kunt u ook audio en video gebruiken om met uw publiek te communiceren. Je kunt tijdens de presentatie ook documenten delen, visuals aanbieden en / of je scherm delen.


Terwijl voor podcasts:


Gemakkelijk toegankelijk - Mensen kunnen naar podcasts luisteren wanneer het hen het beste uitkomt, en waar ze ook zijn.


Sta je toe om expertise te delen - Podcasts bieden een platform om je expertise te laten zien, samen met interviews en bredere discussies, in tegenstelling tot de algemene starheid van het webinarformaat.


Bekijk de onderstaande infographic voor meer inzicht, wat u kan helpen kiezen welke een betere optie is voor uw bedrijf.5 views