• William

De meest populaire Pinterest zoekcategorieën

Nu het gebruik van Pinterest toeneemt en meer bedrijven op zoek zijn naar manieren om contact te maken met het publiek tijdens COVID-19, zou dit een goed moment kunnen zijn om het Pin-netwerk opnieuw te onderzoeken en een idee te krijgen van de potentiële pasvorm ervan in uw digitale marketingstrategie.


Om dat te doen, moet u begrijpen welke soorten producten populair zijn op het platform - en nog specifieker, welke producten op elk moment populair zijn. Pinterest rolde onlangs een waardevol hulpmiddel om op dit gebied te helpen, in Pinterest Trends, waarin de belangrijkste onderwerpen worden getoond die meer belangstelling krijgen, terwijl het je ook in staat stelt om naar een term te zoeken en een idee te krijgen van betrokkenheid op het platform en gerelateerde onderwerpen.


Maar als u een algemener overzicht wilt hebben of Pinterest goed bij u past, kan deze aanbieding van Tailwind helpen. De onderstaande infographic kijkt naar de tien meest populaire categorieën op Pinterest, waarvan je er waarschijnlijk veel zou verwachten, maar toch biedt het een goede context voor je planning.


Bekijk de volledige infographic hieronder.


24 views