• William

De beste tijden om rond de feestdagen op Instagram te posten

Wanneer is de beste tijd om op Instagram te posten om de betrokkenheid te maximaliseren?

Het echte antwoord is natuurlijk gebaseerd op een reeks factoren en zal waarschijnlijk uniek zijn voor uw publiek. Maar u kunt zich nog steeds laten leiden door wat andere merken zien en wanneer gebruikers het meest actief zijn op het platform, om uw experimenten te plannen en uw kansen op succes te vergroten.


Dat is waar deze gids van Planoly om de hoek komt kijken. Om brands te helpen hun Instagram proces te verbeteren, analyseerde Planoly duizenden Instagram posts om regionale lijsten te maken van wanneer bedrijven de meeste betrokkenheid zien.


Zoals uitgelegd door Planoly:


"We gingen zitten en analyseerden duizenden geanonimiseerde posts van Instagram-gebruikers op Planoly. Rekening houdend met likes, reacties, saves en volgers, konden we voor elke dag van de week de beste tijd vinden om je Instagram content te posten. "


Een van de belangrijkste vragen die we krijgen als we deze gidsen plaatsen, is of de informatie van toepassing is op elke regio. Dit overzicht deelt specifieke inzichten voor verschillende tijdzones, die kunnen helpen bij uw aanpak.


Bekijk de volledige lijst hieronder.19 views