• William

Alles wat je moet weten over TikTok

Na de lancering in 2016 is TikTok naar de top van de downloadgrafieken gegaan en is het een van de meest gedownloade apps van het decennium geworden, ondanks dat het pas in de laatste helft beschikbaar was.


TikTok heeft de tijdgeest en de verbeeldingskracht van jongere gebruikers vastgelegd en is immens populair gebleken, met miljoenen mensen over de hele wereld die zich bezighouden met de app. Jongere gebruikers voelen zich aangetrokken tot de eenvoud van het uitgangspunt, net als Vine, en maken korte video's op muziek. Het hele uitgangspunt van de app draait om eenvoudig entertainment; vaak gekkigheid en leuk.


Dit biedt aanzienlijke kansen voor slimme bedrijven. Met een verscheidenheid aan verschillende marketingbenaderingen en tools, is er een enorm potentieel voor reclame en marketing op TikTok.


Met zoveel bedrijven die de kracht van TikTok-marketing willen benutten, besloot het team van VizionOnline om een ​​snel infographic overzicht te maken van alles wat u moet weten over de app, de gebruikersbasis en hoe u deze kunt gebruiken binnen uw marketinginspanningen.


Als het gaat om het gebruik van social media voor uw bedrijf, is het belangrijk om alle feiten en details bij de hand te hebben. Deze snelle inleiding vertelt u alles wat u moet weten om uw bedrijf op TikTok te starten, wat u ook kan helpen een voorsprong op de concurrentie te krijgen.15 views