Roundabout opent

kenniscentrum

Roundabout stelt haar expertise belangeloos beschikbaar voor bedrijven en instellingen rondom de social media communicatie van het coronavirus

whatsapp.png

Vertrouwd door duizenden klanten

 
BMWGroup366x206Final.jpg
300px-Havas_Media_Logo.png
citizen-logo-dark.fw_.png
1280px-Coca-Cola_logo.svg.png
heineken
wwf.png
puma.png
TerreDesHommesLogo-1_edited.png
 

Experts

Roundabout heeft zich ontwikkeld als specialist in social media advertising.

 

In de  afgelopen jaren heeft Roundabout aan de social media campagnes mogen werken van meer dan 200+ verschillende (internationale) campagnes. Dit heeft ons een enorme dosis aan kennis en ervaring opgeleverd, naast nieuwe inzichten, theorieën , methodes en werkwijzen.

Naast de dagelijkse campagne werkzaamheden die wij voor onze klanten mogen uitvoeren, hebben we ook unieke technologie voor onze klanten weten te ontwikkelen die aansluit bij deze werkwijzen. 

 

Het laatste jaar is Roundabout zich ook gaan toeleggen op het verspreiden en delen van alle ontwikkelde kennis door strategie, consultancy en training toe te voegen aan ons portfolio.


Dit brede portfolio maakt ons anno 2020 een van de belangrijkste spelers op het gebied van social media advertising.

background_website_age.png
Financial Chart

Werk met ons

We are here for you

We begrijpen als geen ander hoe moeilijk en uitdagend het managen van social media campagnes kan zijn. We bieden een juiste mix aan diensten en producten zodat we altijd kunnen helpen met de uitdagingen.

Onze experts staan klaar!

- Training

- Consultancy

- Strategie

- Campagne management

Na meer dan 200+ klanten in ruim 30 landen te hebben bediend met 1000+ verschillende campagnes, zijn we overtuigt we kunnen helpen en begeleiden naar het best mogelijke resultaat.

Laat je campagnes vliegen